Na Zagrebačkom velesajmu
Već po tradiciji početak svake godine na Zagrebačkom velesajmu je rezerviran za organiziranje sajmova namijenjenih profesionalcima u turizmu.
Već po tradiciji početak svake godine na Zagrebačkom velesajmu je rezerviran za organiziranje sajmova namijenjenih profesionalcima u turizmu. Riječ je o međunarodnom sajmu gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i kateringa Hotel & Gastroteh, koji će se održati od 18. do 21. veljače sedmi put, a paralelno s njim odvijat će se 24. Međunarodni sajam nautike i potrajati jedan dan duže.
Osim brojnih hrvatskih i inozemnih izlagača koji će na ovim sajamskim manifestacijama prezentirati svoje proizvode i opremu distributerima i krajnjim potrošačima, izložbeni dio sajmova pratit će bogat stručni program, uz organiziranje okruglih stolova, seminara i stručnih radionica. U okviru sajma Hotel & Gastroteh održat će se i natjecanje za kuhare, barmene i bariste, zatim zanimljive interaktivne kulinarske radionice, gastro prezentacije kao i degustacije za posjetitelje.
Spojem tih dvaju komplementarnih sajmova posjetiteljima se pruža mogućnost da se na jednom mjestu informiraju o robi i proizvodima koji su im potrebni za poslovanje i upoznaju s novinama u području nautike, gastronomije i proizvodnje hotelsko-ugostiteljske opreme.